TUREN GÅR TIL DYK-LEIF

Forlænget weekend i Sverige

Skøn dykning i den svenske skærgård ved Hamburgsund

Fantastisk dykning ved Väderöerne, som er en mindre gruppe øer, som ligger uden for skærgården tær på den lille hyggelige by Hamburgsund.

Klippeøerne Väderöerne byder på flotte vægge og skråninger – oftest med rigtig god sigt og alsidigt marineliv. Fisk i mange størrelser, hummere, nøgensnegle, krabber, og fra båden ser vi næsten altid sæler. Det er hyggeligt, sjovt og spændende!

Turen varer 4 dage og ligger som en forlænget weekend. Vi kører fra København torsdag middag og er tilbage søndag hen på aftenen.

Vi kører i samlet trop nordpå og holder en pause undervejs. I Hamburgsund bliver vi indkvarteret i fler-sengsværelser i husene hos “Dyk-Leif”, som er et hyggeligt svensk pensionat -ejet af Victoria og Anders.

Vi har planlagt 6 båddyk i løbet af weekenden, og derudover er der mulighed for at dykke fra kysten også 😉 Uanset om du er ny dykker eller mere erfaren, så er der plads til alle på denne tur.

Rejsebeskrivelse

Torsdag

Vi mødes i ScubaGear kl. 11.00 og kører senest kl. 12.00. Vi stopper på vejen for at spise tidlig aftenmad (cafeteria eller medbragt som man vil). Vi ankommer til Hamburgsund ved 18-19-tiden og der vil være mulighed for et aftendyk.

Fredag

Efter morgenmaden er der afgang til bådturen. Vi er ude det meste af dagen. Vi er retur hen på eftermiddagen. Der vil efterfølgende være mulighed for kystdyk for dem der har lyst til det før eller efter aftensmaden afhængigt af tidspunktet.

Lørdag

Efter morgenmaden er der afgang til bådturen. Vi er ude det meste af dagen. Vi er retur hen på eftermiddagen. Der vil efterfølgende være mulighed for kystdyk for dem der har lyst til det før eller efter aftensmaden afhængigt af tidspunktet.

Søndag

Efter morgenmaden er der afgang til bådturen. Vi er ude det meste af dagen. Vi er retur lidt tidligere på eftermiddagen her på sidste dagen. Vi pakker biler på havnen og vender tilbage til indkvarteringen for en kort bemærkning,inden vi stikker sydover mod København igen.

Minimum krav

Minimum 18 år (Er du under 18 år skal du have forælder/værge med)
Open Water Diver og bådspeciale eller tilsvarende.
At du har dykket jævnligt de seneste uger/måneder.
At du kan dykke selvstændigt (med en makker) efter det første dyk på turen.

Kurser på turen

På denne tur er der mulighed for at tage dybdespeciale (Teori og træning foregår hjemmefra).

Kontakt Charlotte på 40544880 for info.

Nitrox

Det er muligt at fylde nitrox. Dette afregnes direkte med Dyk-Leif.

Pris

DKK 4.395, – (Gæsteklubmedlem)

DKK 3.895, – (Klubmedlem)

Inkluderet

Al dykning (6 båddyk + fri kystdyk, luft), 4 overnatninger i fler-sengsværelse, forplejning hos Dyk-Leif (fra morgenmad på anden dagen til og med frokost på afrejsedagen), transport fra København til Hamburgsund t/r.

Ikke inkluderet

Eventuel Nitrox, leje af udstyr, dykkerforsikring, mad ud over det nævnte, sengelinned og håndklæde.

Mulige tilkøb

Ønsker du en privat guide kan dette organiseres på forhånd. Prisen er SEK250,-/dag/person (Afregnes direkte med Dyk-Leif)

Privatværelse (1-2 personer) med eller uden privat toilet/bad -også mod merpris. Fra SEK 200,-/person/nat. Muligt i det omfang, at der er plads. (Afregnes direkte med Dyk-Leif)

Covid-19

Sverige er pt. ”grøn ifølge Udenrigsministeret, hvilket ikke skulle give nogen udfordringer ved ind- og udrejse. Hold dig opdateret på um.dk

Tilmelding

Nu 😉  – og så længe der er plads.

Du tilmelder dig i ScubaGear eller her på siden og ved at betale det fulde beløb til 40544880 ved tilmelding.

Bemærk

Programmet kan blive ændret uden forbehold i tilfælde af dårligt vejr.

Dykkerklubben er ikke ansvarlig i tilfælde af forsinkelse, sygdom, vejrforhold, forsinket transport.

Minimum certificeringskrav er SSI/PADI Open Water eller tilsvarende.

En forsikring, der dækker dykning, er obligatorisk.

Teknisk arrangør: Dykkerklubben. ScubaGear formidler blot kontakten.

Hvis du ikke er medlem af dykkerklubben, da henvend dig venligst til ScubaGear for yderligere information.

 

DATO

05 - 08 08 21
Afviklet

TIDSPUNKT

Heldagsarrangment

TILMELDTE

Ingen tilmeldte ... kom først !

Comments are closed